Säännöt ja osallistumisohjeet

KILPAILUN SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISOHJEET

Yleistä

 • Kilpailun järjestää TEE ITE -työryhmä eri yhteistyökumppanien kanssa. Kilpailuaika on 13.5.2013 – 1.1.2014.
 • Kilpailun nimi on “TEE ITE – Kajahtaneiden kudelmien SM-kisat”
 • Kilpailu on avoin kaikenikäisille Suomessa asuville tai ulkomailla asuville suomalaisille.

Kilpailutyö

 • Kilpailutyön voi toteuttaa yksin tai useamman henkilön yhteistyönä.
 • Kilpailuun voi esittää maksimissaan kolmea työtä / osallistuja tai työryhmä.
 • Kilpailutyö tulee olla uusi tai aiemmin julkisesti esittämätön.
 • Kilpailutyö tulee toteuttaa niin, että se täyttää tekstiilityön määritelmät – niin, että käytetään joko osittain tekstiilimateriaaleja tai tekstiilitekniikoita.
 • Kilpailutyön kokoa ei ole rajattu.
 • Kilpailutyö voi myös olla valokuva- tai videotallenne toteutetusta installaatiosta tai performanssista, jossa käytetään jollakin tavalla edellä mainittuja materiaaleja tai tekniikoita.
 • Kilpailuun voi myös ehdottaa näyttelypaikalla toteutettavaa installaatiota tai performanssia. Tällöin kilpailuun osallistutaan tämän installaation tai performanssin kuvauksella.
 • Kilpailuun voi ehdottaa myös keskeneräisiä töitä.

Tuomaristo ja palkinnot

Tuomarit arvioivat kilpailutyöt nimettöminä.

Tuomaristo valitsee kilpailun finalistit sekä Suomen mestarin. Työt palkitaan tuotepalkinnoin.

Kilpailun kajahtaneimmista töistä koostetaan näyttely Annantalon galleriaan ajalle 15.2.–30.3.2014. Näyttelyyn valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki kilpailuun osallistuneiden lasten ja nuorten työt tulevat esille näyttelyyn kuvaprojisointina.

Kilpailun voittajat julkistetaan avajaisgaalassa Voiton-päivänä 14.2.2014 klo 14 TEE ITE -näyttelyn avajaisissa Annantalolla. Lisäksi käytössä on guerilla-palkintosysteemi, jonka mukaisesti mikä tahansa instanssi voi palkita kenet tahansa millä tahansa perusteilla ja haastaa seuraavan palkitsemaan samoin.

 

Osallistumisohje

 1. Laadi kajahtanut työ kilpailuun.
 2.  Dokumentoi kilpailutyösi valokuvin ja/tai videoin.
 3.  Lähetä kuvat/videolinkit 1.1.2014 mennessä osoitteeseen kajahtaneetkudelmat@gmail.com tai postitse Taiteen edistämiskeskus/ Kajahtaneet kudelmat/ Mari Savio, Vuorikatu 24, PL 185 (kuoreen merkintä TEE ITE).
 4. Lähetä kilpailuehdotuksesi näin: kirjoita sähköpostiviestisi otsikkokenttään Kilpailutyö: (kilpailutyön nimi) ja tarvittaessa numeroi kuvat, jos niitä on useampia. Kirjoita itse viestiin selkeästi työn nimi (postitettaessa kirjoita nämä erilliselle paperille), sen arvioitu koko ja materiaali sekä käytetty tekniikka sekä oma nimesi, ikäsi tai työryhmän jäsenten nimet/iät ja yhteystiedot. Voit myös kertoa viestissä työsi taustoista.
 5. HUOM! Älä lähetä kerralla 5 MB suurempia liitetiedostoja. Lataa videot muualle verkkoon ja linkitä ne viestiisi (tähän on luvassa lisäohjeita piakkoin).  Lähetämme jokaiselle sähköisesti kilpailuehdotuksensa lähettäneelle osallistujalle vastaanottokuittauksen noin viikon sisällä. Jos tätä kuittausta ei kuulu, lähetäthän uuden viestin ilman liitetiedostoja, ja kerro halustasi osallistua. Näin varmistamme, että saamme varmasti vastaanotettua jokaisen kilpailuehdotuksen!
 6. Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt sekä vakuutat huolehtineesi asianmukaisesti kilpailutyösi tekijänoikeuskysymykset.
 7. Tuomaristo valitsee kilpailuun lähetetyistä kajahtaneista kudelmista valikoiman näyttelyyn esille tulevia töitä sekä valitsee ensimmäisen, toisen ja kolmannen palkinnon saajat.
 8. Mikäli mukaan valittu lopullinen työ ei vastaa alun perin kilpailuun lähetettyä kuvausta, on työryhmällä oikeus olla ottamatta sitä mukaan näyttelyyn.
 9. Osallistujat maksavat omien töidensä kuljetus/postituskulut sekä mahdolliset vakuutukset kuljetuksien ajaksi. Annantalo vakuuttaa näyttelyssä esillä olevat työt.
 10. Osallistuessasi kilpailuun luovutat järjestäjälle oikeuden käyttää julkisesti kilpailuun lähettämiäsi kuvia ja videoita näyttelyn viestinnässä ja markkinoinnissa projektin päättymiseen asti. Töiden tekijänoikeudet pysyvät tekijällä.

Lisätiedot:
http://www.facebook.com/teeite

Kouluyhteistyö ja työpajat Annantalon näyttelyn aikana:
Laura Rautkallio-Salminen
kulttuurituottaja, Annantalon taidekeskus
p. 09 310 71351, 050 594 8846
laura.rautkallio-salminen@hel.fi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s